Welkom op Uitvaart-Zaanstad.nl

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad

Crematorium en uitvaartcentrum Zaanstad is een uitvaartgebouw geschikt voor kleine intieme plechtigheden maar ook hele grote uitvaarten.

U kunt in Crematorium en uitvaartcentrum Zaanstad terecht voor zowel crematies als begrafenissen op de gemeentelijke begraafplaats.

Het gebouw beschikt over meerdere sfeervolle rouwkamers waar de overleden kan worden opgebaard tussen het moment van overlijden en de de dag van de begrafenis of crematie. Bezoek is mogelijk tijdnes maar ook na openingstijden.

Voorafgaand aan een plechtigheid kunnen de naaste familieleden samenkomen in een aparte familiekamer. Zo kunnen zij zelf beslissen of zijn voor, na of tegelijk met de andere genodigden de aula binnenkomen.

Voor kleinere uitvaarten met maximaal 30 genodigden is er een speciale intieme familie-aula met koffiekamer. Gedurende de tijd dat u de familie aula reserveert kunt u deze gebruiken als u wilt. Ook is het mogelijk muziek af te spelen.

Daarnaast beschikt het gebouw over een grote aula (Liszt aula) geschikt voor plechtigheden voor maar liefst 500 personen. De kist voor staat op gesteld voor een blauwe schuifwand hetgeen zorgt voor een sfeervolle lichtval. In totaal beschikt deze aula over 160 zitplaatsen maar met extra staplaatsen kunnen in totaal 500 personen een dienst bijwonen.

Na afloop van de dienst kunt u gebruik maken van de condoleanceruimte waar genodigden kunnen samenkomen voor kopie koffie of thee. Desgewenst kunnen ook hapjes en drankjes worden geserveerd want er zijn uitgebreide cateringmogelijkheden.

Als u een crematie wilt regelen in Zaanstad dan kunt u bellen met Amstel Uitvaarten op telefoonnummer: 088-848 82 27. U kunt ook mailen naar: info@amstel-uitvaarten.nl. Bij Amstel Uitvaarten kunt ook terecht voor het regelen van een crematie in elk ander crematorium in Nederland.


Contact

Bezoekadres  :  Wibautstraat 282
1505HR  Zaanstad
Postadres  :  Postbus 93556
1090EB  Amsterdam
E-mail  :  info@uitvaart.nl
Web  :  uitvaart-zaanstad.nl/bedrijven/53256/44972/crematorium-en-uitvaartcentrum-zaanstad
Telefoon  :  088 848 82 27 (alleen voor meldingen van overlijden)
Mobiel  :  06-48 97 4500

Overlijden in regio Zaanstad melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206