Welkom op Uitvaart-Zaanstad.nl

Direct uitvaart regelen

Als een dierbare van u is overleden kunt u het beste contact opnemen met een uitvaartondernemer. Bel voor informatie en directe hulp met het gratis telefoonnummer 088 - 605 1206 (24/7).

Het kan natuurlijk ook zijn dat u eerst online meer informatie wilt krijgen. Op de website van Amstel Uitvaarten vindt u informatie over de diverse mogelijkheden die er zijn. Wilt u alles laten regelen door de uitvaartverzorger of wilt u juist zoveel mogelijk zelf doen? Wilt u de uitvaart zo goedkoop mogelijk houden of kiest u voor een uitvaart met heel veel extra’s. De vakmensen van Amstel Uitvaarten kunnen u helpen om een uitvaart geheel naar uw wensen te verzorgen en dat tegen een eerlijke prijs.

Samen regelen en betalen

Heb je geen geld of onvoldoende geld om de uitvaart van je wensen te bekostigen? Dan kun je overwegen om de hulp in te schakelen van je omgeving. Er zijn tegenwoordig steeds meer sites waar mensen een inzamelingsactie kunnen starten, zogenaamde crowdfunding sites. De site UitvaartDonatie.nl richt zich helemaal op inzamelingsacties voor uitvaarten.

Het mooie van UitvaartDonatie.nl is dat je niet alleen geholpen wordt met het inzamelen van geld, maar dat de uitvaart ook wordt uitgevoerd door een deskundige en ervaren uitvaartonderneming. Zo hebben de mensen die geld geven, de donateurs, de zekerheid dat hun geld alleen aan ene uitvaart wordt besteed. Bovendien betalen donateurs geen commissie en transactiekosten zoals bij andere crowdfunding sites. Zo kan het gehele bedrag aan de uitvaart worden besteed!

Overlijden in regio Zaanstad melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206