Welkom op Uitvaart-Zaanstad.nl

Goedkope uitvaart in Zaanstad

Niet iedereen heeft geld (of heeft veel geld over) voor de uitvaart van een dierbare. Toch willen de meeste nabestaanden wel dat hun overleden dierbare een waardig afscheid krijgt. In Zaanstad zijn er daarom ook mogelijkheden om een goedkope uitvaart te regelen.

Een gemiddelde uitvaart kost rond de zesduizend euro. Dat is een bedrag dat veel Zaankanters niet zomaar even beschikbaar hebben. Maar het kan uiteraard ook zijn dat mensen die het bedrag misschien wel kunnen betalen het gewoon jammer vinden om zoveel geld uit te geven aan een uitvaart. Sommige mensen laten bij leven ook nadrukkelijk weten dat ze niet willen dat hun nabestaanden heel veel geld betalen voor de uitvaart. Deze mensen vinden dat men dat geld veel beter kan gebruiken voor leuke dingen.

Goedkope crematie in Zaanstad

Het is mogelijk om een volledige crematie te regelen voor 1.875 euro. Dat kan door te kiezen voor het pakket ‘direct’ op Budgetcrematie.nl . Pakket direct is een basispakket waarin alle noodzakelijke diensten en producten worden geleverd door de uitvaartondernemer. Het gaat dan om een crematie zonder plechtigheid in het crematorium of condoleance. Mensen kiezen er namelijk steeds vaker voor om de plechtigheid en condoleance thuis te houden. Dat is heel intiem en men kan alles helemaal naar eigen wens en smaak invullen.

Goedkope begrafenis in Zaanstad

Veel mensen willen het liefst kiezen voor een begrafenis. Maar de enorm hoge tarieven voor grafrechten weerhouden de meesten mensen er tegenwoordig van om te kiezen voor een begrafenis. Toch is het ook in deze tijden nog mogelijk om een goedkope begrafenis te regelen. Zo kan een goedkope begrafenis voor Zaankanters worden geregeld voor 2.235 op Budgetbegrafenis.nl. Dit tarief gaat uit van een begrafenis (incussief algemeen graf voor tien jaar) waarbij de uitvaartondernemer alle noodzakelijke diensten en producten worden geleverd. Naar wens van de nabestaanden kan het pakket zo uitgebreid gemaakt worden als men maar wil.

Waarom zo veel goedkopere uitvaart?

Budgetcrematie.nl en Budgetbegrafenis.nl zijn onderdeel van Amstel Uitvaarten. Deze uitvaartonderneming kan haar kosten laag houden door heel efficiënt samen te werken met diverse uitvaartondernemers. De dienstverlenging is daardoor van hoog niveau, maar nabestaanden hoeven niet te betalen voor kosten van het in beheer hebben van diverse panden, dure rouwauto’s etc.

Overlijden in regio Zaanstad melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206